PRX-T33
Grön Skönhet

PRX-T33 MEDICINSK HUDPEEL.

 • Smärtfri hudpeeling som stimulerar produktionen av collage
 • Effektiv för att ta itu med läskiga solskadade ytor och pigmentering
 • Hjälper till att förbättra hudens fasthet i ansikte, hals och händer

Vad är PRX-T33?

PRX-T33 är en unik smärtfri peeling som stimulerar produktionen av kollagen och elastin i huden som vitaliserar området.

Det bästa med denna peeling är att det inte finns några driftstopp och ingen överdriven peeling. Denna peeling är dubbelt så effektiv som de flesta peelingar med måttlig styrka men utan fjällning eller ömhet i huden efteråt. Läs mer på min blogg här.

PRX-T33-medicinsk-hudpeel

Det är särskilt effektivt för att ta itu med problematiska områden på huden som dålig konsistens, pigmentering, förstorade porer och akne.

 • Behandling – 30 minuter
 • Rekommenderade behandlingar – 3-5 behandlingar
 • Smärtnivåer – Mild
 • Biverkning – Minimal rodnad
 • förväntade resultat – Omedelbar förbättring av huduppstramning och föryngring
 • Återgå till arbete – Ingen stilleståndstid
 • Återhämtning – Genast
 • Resultatens varaktighet – 6-12 månader

Behandlingsområden

 • Solskada 
 • Torr hud
 • Pigment
 • Bristningar

Vilka är fördelarna med PRX-T33?

 • Hjälper till att förbättra hudens fasthet i ansikte, hals, händer och dekolletage
 • Uppstramande av huden på övre delen av bröstet
 • Mjukar upp linjer och rynkor
 • Slätar ut några ärr och bristningar
 • Motverkar och mjukar upp hyperpigmentering
 • Inga nålar eller smärta
 • Mycket liten eller minimal stilleståndstid

Hur fungerar PRX-T33 Peel?

PRX-T33 har en unik formel med en kombination av tre viktiga ingredienser som erbjuder utmärkta kliniska effekter utan stillestånd.

TCA har använts i kemisk peeling i många år och har utmärkta fördelar för huden. Det kan orsaka skador på hudens yta, så det bör endast appliceras av en utbildad estetiker. TCA stimulerar tillväxten av nya hudceller och har antiinflammatorisk verkan. TCA hjälper till att rengöra porerna, förstör bakterier associerade med akne och ökar hudens kollagen och elasticitet.

H2O2 är känt för sina starka antiseptiska egenskaper när det appliceras på huden. Det frigör också en stor mängd syre som ger näring åt huden och gör den mer mottaglig för andra ämnen.

Vetenskapliga studier har visat att det främjar läkning av sår, hjälper till att omforma hudens extracellulära matris och minskar inflammation. I kombination med TCA förbättrar det penetration och effektivitet.

Den tredje komponenten i PRX-T33 peelingen är kojinsyra. Detta speciella medel tar itu med pigmenteringsproblem genom att blixtar och ljusare upp huden. Det är en potent dämpare av melaninproduktionen, vilket är den främsta orsaken till mörka fläckar på huden.

Kolla även in bloggen här emmagranath

PRX-T33-hudpeel

Vad kan du förvänta dig av PRX-T33 Peel?

En konsultation med vår estetisk utövare är nödvändig innan någon PRX-T33 Peel eftersom din hud behöver utvärderas för att se om du är en lämplig kandidat för behandling. Under proceduren kommer din hud att rengöras och förberedas, och sedan kommer produkten att masseras in i huden. 2-3 lager appliceras, och huden kommer att kännas stramare. Gelén kommer sedan att tas bort och din hud kommer att återfuktas.

Behandlingen är relativt smärtfri och icke-invasiv – och tar bara 10-15 minuter. Resultaten är synliga omedelbart efter proceduren; de flesta patienter ser dock störst nytta av 3 behandlingar med cirka 1-2 veckors mellanrum. Du kommer att gå hem med en hemvårdskräm att använda mellan behandlingarna för att boosta dina resultat.

Tillsatsen av väteperoxid hjälper till att reparera hudbarriären och främjar djupare penetration utan att orsaka skada eller smärta. Det kommer att ge en omedelbar och tydlig uppstramning av huden. Denna peeling är också lysande för att minska fina linjer och crepey hud runt ansikte, hals och bröst. Läs mer om ny teknik för försämrad hud på fsek.se

Eftersom det återfuktar och förtjockar hudens dermis, kommer du att känna dig mjukare och föryngrad en vecka efter behandlingen. Tillägget av Kojic Acid i formulan hjälper också till att hantera pigmenteringsproblem.

Hur säker är PRX-T33 Peel?

PRX-T33 utvecklades med säkerhet i åtanke, och innehåller beprövade och effektiva ingredienser som har en mängd bevis för deras användning. Peelingen har genomgått omfattande kliniska prövningar och är som ett resultat en av de säkraste peelingarna i branschen. Den är lämplig för alla åldrar, hudtyper och hudfärger.

Det finns inga nålar och behandlingen är icke-invasiv. Du kan känna en lätt stickande eller värmande känsla, men det finns ingen smärta eller driftstopp och sällan någon peeling. Den är inte fotosensibiliserande så den kan utföras när som helst på året.

Vi föreslår att du undviker glykol/salicylsyror eller retinoider en vecka före behandling. Efterbehandlingsprodukter krävs efter behandlingen och dessa ingår i paketpriset.

Vad är PRX-T33 hudbehandling?

PRX-T33 är en utmärkt peeling för dem som vill rikta in sig på fotoskadad crepey hud och mild hyperpigmentering. Behandlingen är baserad på den välkända ingrediensen triklorättiksyra (TCA). TCA är en av de mest populära peelingbehandlingarna. Det är en giftfri kemikalie som penetrerar läderhuden utan att påverka de översta lagren, vilket gör detta till en mindre aggressiv peeling men ändå mycket effektiv. Det bästa med PRX-T33 är att du inte har torravfallsstadiet utan får samma fantastiska resultat som vanliga peelingar. För dem som vill ha lite eller ingen stilleståndstid, då är detta peelingen för dig. Denna peeling är idealisk för att minska fina linjer, crepey hud och för att återfukta och förtjocka dermis. Tillägget av Kojic Acid till formulan hjälper också till att hantera pigmenteringsproblem. Peelingen kan också hjälpa dem som åldras med solskador.

PRX-T33-hudpeel-citron

Hur många PRX-T33-behandlingar behöver jag?

Generellt rekommenderas 3 separata behandlingar med cirka 7-14 dagars mellanrum. Du bör boka en kostnadsfri konsultation först, så att dina hudbehov kan bedömas ordentligt.

Varför ska jag välja en PRX-T33 hudbehandling?

PRX-T33 främjar stimulering av fibroblaster och tillväxtfaktorer utan att orsaka inflammation eller skada huden. Behandlingen kan utföras när som helst på året; det är inte smärtsamt eller fotosensibiliserande, och det är lämpligt för alla hudtyper. Det är bra för dem som vill se snabba resultat men har lite eller ingen stilleståndstid.

Finns det några biverkningar av PRX-T33-behandling?

På grund av den revolutionerande formeln för PRX-T33 är biverkningarna minimala. Huden kan kännas lätt varm och inflammerad efter behandlingen, och det kan vara lätt rodnad i någon timme. Faktisk peeling är mycket sällsynt men kan förekomma i känsliga områden eller där huden är tjockare och kan pågå i ett par dagar. Mild svullnad kan förekomma särskilt i känsliga områden som under ögonen, men detta lägger sig inom en dag.

Vilken är den bästa hudpeelingsbehandlingen för mig?

Vi genomför alltid en hudkonsultation innan någon behandling för att bedöma vår patients hud och bekymmer. På kliniken har vi tre olika peelingsalternativ – Zo Red Carpet peeling, Epionce corrective peeling och PRX-T33. Vi kommer att ge dig ärliga och erfarna råd om vilken peeling som är rätt för din hudtyp för att ge dig bästa möjliga resultat.

Har du fått svar på dina frågor angående PRX-T33 eller önskar veta mer om botox göteborg?

Besök också bloggen här mysigahem

Utforska även bloggen lilladraken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *