hårvård - vattenfall
Uncategorized

Miljövänlig hårvård – Big Business!

Miljövänlig hårvård är en blomstrande bransch eftersom människor äntligen börjar inse att vi måste börja ta bättre hand om vår planet. Jorden förser oss med allt vi behöver för att leva ett hälsosamt och lyckligt liv, så det är bara rätt att vi ger tillbaka genom att använda produkter som inte skadar den.

Se även vad bloggen har att erbjuda hotellussemburgo

Det finns flera sätt att öka verksamheten inom hårvårdsbranschen

  1. Ett sätt är att erbjuda nya och innovativa produkter som tilltalar en bred kundkrets.
  2. Ett annat sätt att öka verksamheten är att erbjuda utmärkt kundservice så att kunderna fortsätter att komma tillbaka.
  3. Slutligen är ett sätt att verkligen öka affärerna att hitta sätt att bedriva verksamheten utan att skada miljön.

Miljövänliga människor hjälper andra miljövänligt sinnade

När kunderna vet att ditt företag tar steg för att vara miljövänliga, kommer de att vara mer benägna att stödja ditt företag. De kommer också vara mer benägna att rekommendera ditt företag till sina vänner och sin familj.

“Så om du vill utveckla ditt företag inom hårvårdsbranschen, se till att du är miljövänlig!”

Upptäck även bloggen här ekoplus

Miljövänlig hårvård då den är som bäst!

UV-borsten – Innovativ & Miljövänlig

Ett företag som gör stor framgång inom miljövänlig hårvård är Eyracure, som tagit fram en egen miljövänlig produkt – UV-borsten. Produkten som återställer skadat hår.

Du sprayar först håret med en vätska som fungerar som en aktivator till UV-borsten. Där efter borstar du håret noga med UV-borsten inifrån och ut. Den miljövänliga vätskan tillsammans med UV-borsten skapar magi och du får tillbaka din lyster och glans i ditt hår precis som det en gång var.

Aktivatorn en miljövänlig kemisk framtagen vätska på molekylär nivå. Läs mer om detta på deras hemsida! Eyracure.com

Vem kan använda produkten?

UV-Borsten passar bra till precis alla olika hårtyper, det spelar ingen roll om du har tjockt, tunnt, frissigt, rakt, färgat, blekt eller lockigt hår. UV-borsten gör sitt jobb oavsett. Du bara sköljer ur vätskan efteråt och balsamerar det som vanligt, sedan är det klart. Full effekt ser du efter ca 3 dagar.

hårvård - slingor på gång

Du behöver alltså inte använda starka kemikalier för att rengöra ditt hår. Du kan använda miljövänliga alternativ som inte bara rengör ditt hår utan också hjälper till att både återskapa ditt hår och ser till att bevara miljön.

Vill du bli ännu mer “grön” i din hårvård?

En av de enklaste sakerna du kan göra är att byta till ekologiska produkter. Ekologiska schampon, balsam och andra hårvårdsprodukter är tillverkade av ingredienser som är skonsamma för miljön. De är också ofta fria från skadliga kemikalier som kan skada ditt hår och hårbotten.

hårvård - hjärtan i häck

Byt gärna ut dina engångsprodukter

Ett annat sätt att göra din hårvårdsrutin mer miljövänlig är att byta ut engångsprodukterna. Engångsartiklar som hårsnoddar, hårborstar och till och med hårförlängningar är ett stort problem för miljön. De är ofta tillverkade av plast, som tar århundraden att bryta ner.

Tips till dig som vill driva ett miljövänligt hårvårdsföretag

  • Använd energieffektiv belysning i din salong. Detta bidrar till att minska ditt koldioxidavtryck och spara pengar på din energiräkning.
  • Använd återvunnet material när det är möjligt. Detta gäller även papper, bläck och till och med hårprodukter.
  • Se till att din salong är ordentligt ventilerad. Detta bidrar till att minska mängden skadliga kemikalier som släpps ut i luften.
  • Utbilda din personal i hur man kan vara miljövänlig. De kan sedan hjälpa till att utbilda kunderna i samma frågor. När det gäller hårvård är det viktigt att hitta sätt att göra affärer som inte skadar miljön.
Genom att följa dessa tips kan du hjälpa ditt företag att växa samtidigt som du tar ansvar för miljön. Win – Win!

Läs gärna fler intressanta Artiklar här på bloggen! – Här är tex. tips på hur du använder dig av sökmotoroptimering för: bäst taktik för synlighet på nätet!

Är du nyfiken på grön miljöteknik bör du också spana in denna artikeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *