Uncategorized

Regler för hantering av röran före semestern

Semestern närmar sig med stormsteg. Vänta inte till veckan före jul med att göra hemmet i ordning för att förbereda dina gäster. Idag kommer vi att dela med oss ​​av de bästa reglerna för att rensa ditt hem.

Läs mer på min blogg här eller klicka här för en annan blogg med liknande innehåll.

Kasta ut det! Det stämmer, hur dimmig du än blir över den malätna tröjan som krympte bortom att bära för tio år sedan, så måste du ta tag i dig själv och lägga den i kasseringshögen. Du måste vara obeveklig och hänsynslös när du sorterar igenom kläder och andra föremål för att avgöra vad som stannar och vad som går.

Titta på den rekommenderade bloggen decorlife

semestern-italien

Använd det eller förlora det! Vår tumregel är att tillåta ett års obruk, sedan att donera föremålet. Om du inte har burit den klänningen på ett år är chansen stor att du aldrig kommer att göra det igen. Satsen du tänkte använda för att lära dig göra ost som samlar damm? Donera den till någon som kommer att använda den.

Glöm inte att kolla in bloggen ljusochlykta

Det finns en plats för allt. Nu när du har minskat dina tillhörigheter till en hanterbar nivå är det dags att ta tag i var saker och ting bor på allvar. Du måste lägga tillbaka saker efter att du har använt dem, annars blir de röriga. Läst färdigt tidningen? Den hamnar i återvinningshögen. Ta av dig kappan när du kommer in? Istället för att tappa den på närmaste stol, ta för vana att hänga upp saker i deras “hem” så fort du är klar med dem. Du kommer att upptäcka att ditt hus är mycket mindre rörigt när saker lämnas tillbaka till där de hör hemma.

För tips på hur du hanterar det du ska slänga, klicka här.

Nu när ditt hem är rörigt, kolla med flyttstäd göteborg för mer info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *